Jdi na obsah Jdi na menu
 

TO ZNÁME - PRVNÍ RANDE

30. 5. 2009

První rande - co dělat a čeho se vyvarovat 

CO DĚLAT

 

 

*Být uvolněná a pohodová. Prostě chovat se nenuceně a být free. Kazí to atmosféru, když se holka celý večer nervuje, aby něco nepokazila.

 

 

*Mluvit, mluvit, mluvit. K čemu by mi byla supermodelka z plakátů, když bych si s ní neměl o čem povídat? A navíc - ticho na prvním rande je hroznej trapas...

 

 

*Umět dívat se mi do očí. Když jí něco povídám, baví mě, když se mi věnuje a kouká mi do očí. Nemám rád stydlivky, které se dívají všude okolo, jen ne na mě.

 

 

*Být veselá a pozorná. Líbí se mi, když je s ní sranda a máme si co říct. Taky mám rád, když mi umí naslouchat a třeba mi dokáže i poradit.

 

 

*Chtít se o mně dozvědět co nejvíc. Je fajn mít pocit, že se o mě zajímá, a třeba přijít na to, že máme stejné zájmy. Pak už to jde samo.

 

 

*Být diskrétní. Je to příšernej pocit, když zjistím, že všechno, co jsem jí na prvním rande důvěrně svěřil, vědí všechny její kamarádky.

 

 

CO NEDĚLAT

 

 

*Hrát si na světačku, co všechno ví a všechno zná, nebo se přetvařovat. Líbí se mi, když svoje slabiny dokáže přiznat a třeba je i obrátit v přednost.

 

 

*Nosit nepohodlné oblečení. Úplně mě vytáčí, když si holka neustále kontroluje, jestli je všechno tak, jak má, nebo když celý večer opakuje, že jí z těch bot bolí nohy.

 

 

*Mluvit pořád o tom, jaký byl její bývalý. Jsem na to přímo alergický. Když mi říká, jaký byl dokonalý, připadám si trapně. Když povídá o tom, jaký byl hlupák, hned mě napadá, že za nějaký čas by takhle mohla mluvit i o mně.

 

 

*Být moc silně nalíčená. Je strašný, když chci dát holce pusu, a polovina její rtěnky zůstane na mně.

 

 

*Jíst jak prasátko. Nepřipadá mi zrovna romantické, když jí polovina večeře vypadne z talíře přímo na stůl nebo do klína.

 

 

*Pořád mě chválit. Jednou, dvakrát ano. Když mi pochlebuje dvacetkrát během hodiny, začíná mi to být podezřelé...

 

 

*Spěchat. Nerad se nechávám do něčeho tlačit, a když si holka se mnou začne na prvním rande plánovat velký dům a tři děti, je to pro mě konečná.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář