Jdi na obsah Jdi na menu
 

JAK ODROVNAT PŘEBÍRAČKU...!

30. 5. 2009
Část 1.:
Jak ji poznat
Je tvůj kluk v ohrožení přebíračky?
1. Pořád hledá příležitosti, jak s ním být sama.
2. Když jsi s ním ty, neustále nějak prudí.
3. Pomlouvá tě před ním, když u toho nejsi.
4. Přede všemi s ním otevřeně flirtuje.
5. Stále dává před každým v partě najevo, jak jsou si spolu "blízcí".
6. Vymýšlí si o tobě nesmysly.
7. Pořád mu volá/píše/mailuje.
8. Překazí každý okamžik, kdy máte možnost být spolu sami.

ZAŠKRTLA JSI DVĚ A VÍC TVRZENÍ? JDE PO NĚM!!! ČTI DÁL...

Část 2.:
Jak s ní zatočit


Co tvé svědomí?
Nejdřív se ujisti, jestli náhodou nejsi tak trochu paranoidní. Zeptej se sama sebe, jestli s ním opravdu flirtuje - je to jenom proto, že to jsou kámoši od děství, nebo je v tom něco víc? Jsou opravdu tak dobří přátelé? Cítí se ohrožená, pokud jsi někde kolem? Až si budeš jistá, jak se opravdu věci mají, začni podnikat kroky k tomu, abys svého miláčka dostala z jejích spárů.

Po dobrém...
Jestli to chceš zvládnout v klídku, promluv si na rovinu přímo s přebíračkou. Zkus jí vysvětlit: "Když děláš tohle a takhle, připadám si tak a tak." Jdi na ni po dobrém: "Možná si neuvědomuješ, že to děláš, ale..." Nehysterči, protože to je možná přesně to, z čeho by měla radost. Navíc by tak mohla tvému příteli dokázat, jaká jsi stíhačka. Pokud na to půjdeš chytře, bude se cítit trapně a příště si na tebe dá určitě majzla:-).

Teď jsem tady JÁ!
Přestaň si dělat nervy z jejího chování a pokus se získat pozornost na svoji stranu! Ale nepokoušej se ji shazovat nebo napodobovat - snaž se najít si jinou cestu. I když na tebe působí silně a seběvědomě, pořád jsi to přece ty, kdo s tvým drahým chodí, ne? Nezapomínej na to, protože máš nejsilnější zbraň, kterou proti své rádoby sokyni můžeš vytáhnout!

Je nevinný!
Neobviňuj svého přítele z jejího chování! On za to nemůže. Kluci většinou pomaleji chápou holčičí myšlení. A i kdyby ho napadlo, že po něm přebíračka jede, masíruje to jeho ego, tudíž jí v tom nebude nijak výrazně bránit. Zkus mu vysvětlit, jak to vidíš, a že máš pocit, že jí svým chováním vychází vstříc. Zeptej se ho, jak by se mu líbilo, kdyby ses tak chovala ty s nějakým cizím klukem. Uvidíš, že brzy změní svoje chování k ní!

To chce klid!
Pokud jsi vyplácala všechny nápady, jak na ni, a ona se chová pořád stejně, zkus si promluvit s ním. Ale pamatuj - musíš zůstat klidná, nekřičet a netrucovat. A nesnaž se ji pomlouvat, to nezabírá! Pokud s objektem zájmu nechodíš a je to ona, kdo získal jeho pozornost, nezbývá ti, než to akceptovat.

Uzavři to...
Žárlivost je pocit, který ti může lehce přerůst přes hlavu. V afektu pak člověk dělá věci, kterých většinou lituje. Zkus trávit víc času s přáteli, kteří tě podpoří a zvednou ti sebevědomí. Na přebíračku mysli jako na otravnou mladší sestru, se kterou chtě nechtě musíš nějak vyjít. Uvidíš, že to zabere! Budeš působit rozumně a dospěle. Třeba si pak i tvůj idol uvědomí, že udělal chybu:-)!

5 typů, které jí můžeš s ledovým klidem přenechat:
Maminčin mazánek

Flanelka, oldschool manžestráčky a svačinky v ubrousku - fakt tě tohle rajcuje:-)?

Compoholik
Miluje počítač. A surfování po netu. A hry. A chatování a stahování a... Ruce pryč!

Pan Smradlavý dech
Chtěla by ses líbat s někým, kdo má zuby dozelena a v puse jak v polepšovně? Fůůůj!!!

Pan Fetiš
Ten bude zaručeně zbožňovat mnohem víc tvoje jetý conversky než tebe:-).

Pan Socka
Když tě někam pozve, vždycky si zapomene peněženku, takže placení je na tobě. Zapomeň na něj!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář