Jdi na obsah Jdi na menu
 

Falešný piercing

6. 8. 2010

zdroj : http://radce.piercing.cz/falesny-piercing-je-povolen-vsem-160

Falešný piercing má mnoho podob a jeho cílovou skupinou rozhodně nejsou jen prepubescenti, kteří čekají na věk, kdy se „konečně propíchnou“. I ti dříve narození je mohou  nosit na diskotéky, plesy či tematické večery. Jen vybrat ten správný kousek pro tu správnou příležitost…

Na ples či do společnosti

  • Menší štrasové magnetické náušničky. Ty perfektně vyniknou po celé délce ouška, pokud si žena vyčeše vlasy. Užívají se i v případě, že nemá žena propíchnuté uši a chce nosit náušnice (klipsny jsou přeci jen poněkud bolestivé). K náušnicím se dá dokoupit i samostatný magnetický závěs, pokud ale chcete jedny dlouhé splývavé náušnice, už je s dalšími falešnými piercingy nekombinujte – celek by vyzněl lacině.
  • Nalepovací barevné kamínky. Může jich být více, ale musejí být drobné a v barvě šatů. Efektně se jimi dá ozdobit dekolt, ale i krk nebo tvář. Aplikace je velmi jednoduchá, kamínky ale většinou vydrží právě jeden večer. Pokud volíte bolerko se sukní, vypadá velmi efektně i jeden větší kamínek nalepený u pupíku – ale pozor, jen pro štíhlé.

Na diskotéku či na zábavu

  • Na dámskou jízdu, loučení se svobodou či večerní tah, na kterém byste si ráda připomněla časy, kdy děti byly malé a problémy menší, můžete sáhnout po odvážnějším falešném piercingu. Do uší si můžete pořídit zběsilejší kousek (pro propíchnuté uši), který budí dojem, že vaše propíchnuté ucho musí mít obvod snad deset centimetrů. S falešným plugem či roztahovákem se neztratíte ani na techno party.
  • Falešné nalepovací kamínky ve stříbrné barvě, či ještě lépe v barvě oceli, lze použít jako falešné mikrodermály. Stačí umístit jeden až tři na tvář, např. pár centimetrů nad horní ret. Falešné magnetické kroužky mohou zase na pár hodin ozdobit vaše obočí či ret, jejich kvalita a výdrž ale nebývá valná
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář